Programma voor een Berlijn-reis


Reisprogramma's - incentives - bedrijven - organisaties - gezelschappen - citytrips
Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 2

Juist in een stad die zo groot en grillig is als Berlijn, heeft een zorgvuldig samengestelde invulling van uw bezoek veel extra waarde. Deze stad is ideaal voor iedereen die veel wil zien, leren en ontdekken. Maar waar te beginnen, en te eindigen? Juist daarin kunnen wij helpen! Berlijn op Maat stelt programma's samen die zowel inhoudelijk als logistiek vlekkeloos verlopen en die passen bij uw interesses, voorstellingen en ideeën. Op die manier haalt u - met onze hulp -  het maximale uit uw reis. En dat niet alleen: u houdt er bovendien een prachtige, gedeelde herinnering aan over!

Kriskras door Berlijn

Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 3
Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 4

Wij vinden de logistiek van een reisprogramma heel belangrijk. De inhoudelijke activiteiten van een reis kunnen nog zo leuk en interessant zijn, als de weg van A naar B lang en traag is (zoals dat al gauw het geval is in een stad zo groot als Berlijn), gaat dit ten koste van de kwaliteit van de reis. Gelukkig bewegen wij ons al jaren kriskras door Berlijn- en kennen we de snelste wegen, leukste paadjes en beste shortcuts. Bij een op maat gesneden programma horen niet alleen geschikte activiteiten en excursies, ideaal gelegen en leuke locaties, maar ook optimale, efficiënte routes. En die stippelen wij haarfijn voor u uit.  

Inhoud én ontspanning

Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 5
Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 6

Bij het maken van een programma  werken wij graag met thema's. Deze geven ons de mogelijkheid een reisprogramma te maken, dat voelt als een mooi verhaal én dat aansluit bij het karakter van het gezelschap. U kunt daarbij denken aan thema's als:

  • Historie
  • Kunst & cultuur
  • Politiek
  • Ondernemerschap
  • Stadsontwikkeling

Andere thema's of combinaties zijn ook mogelijk. Ook kunt u ons natuurlijk een eigen thema voorstellen. Op basis van uw verwachtingen gaan wij vervolgens aan de slag. En geen zorgen dat het karakter van de reis te zwaar wordt: wij vinden inhoud belangrijk, maar plannen juist ook ruimte in voor ontspanning. 

Neem contact voor een reisprogramma

Reis programma Berlijn op Maat - foto 7
Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 8

Organiseert u een Berlijn-reis voor een gezelschap? Heeft u hulp nodig bij het maken van een onderhoudend programma? Of juist advies en begeleiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met ons op via het onderstaande contactformulier, en laat ons uw wensen en voorstellingen weten.  Aan de hand daarvan nemen wij contact met u op - en kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte of prijsindicatie sturen.

 

Let op: Wij zijn geen reisbureau of touroperator, maar werken wel vaak met hen samen.  Dit geldt ook voor bedrijven, organisaties en andere professionele en particuliere gezelschappen, die een reis naar Berlijn plannen.

 

Behalve reisprogramma´s organiseren wij ook tours, excursies en workshops. En beheren wij het online magazine Stadtgeist.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.