Tours

Foto - tours van Berlijn op Maat met fiets, ov of auto

Berlijn is veelzijdig. Voor een eerste bezoek zijn er bekende bezienswaardigheden, maar ook voor de ervaren Berlijn-reiziger blijft er genoeg te ontdekken. Met Berlijn op Maat nemen we jullie mee op avontuur, door de stad die ons zo na aan het hart ligt. De voornaamste ingrediënten van onze tours? Historie en politiek, stadsontwikkeling en cultuur. U kiest het transportmiddel: te voet, openbaar vervoer, fiets, auto of huurbus. Wij stippelen een route uit die past bij uw wensen en verwachtingen. Een leuke én leerzame activiteit voor ieder gezelschap.


thema


Wij proberen voor iedere deelnemer, met én zonder Berlijn-ervaring, een uitdagende tour te maken. Een klein beetje meer inhoud en diepgang maakt een Berlijn-reis veel waardevoller. Om van iedere tour een unieke te maken, werken we graag met thema's. Jullie kunnen kiezen uit de bovenstaande thema's en deze combineren. U kunt natuurlijk ook een geheel eigen thema (!) kiezen. Wij richten ons naar uw interesses

In het Nederlands

Wij organiseren graag een ontspannen, leerzame en Nederlandstalige tour voor jullie gezelschap. De gepassioneerde verhalen van de gids maken van uw bezoek aan Berlijn een onuitwisbare herinnering. Ideaal ook als actief onderdeel van een incentive of groepsreis! 

Wilt u in korte tijd vele aspecten van deze zo veelzijdige stad ontdekken? Neem contact met ons op en geef aan wanneer, met hoeveel personen en met welk transportmiddel (benenwagen, ov, fiets, auto, bus...) u een tour zou willen doen. Hieronder vindt u een tabel voor een eerste prijsindicatie. Let op: deze prijsindicatie betreft enkel onze algemene (= niet professioneel-specialistische) tours! 


prijzen

Voor de gids hanteren wij een trapsgewijs uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijzen in onderstaande tabel gelden voor onze algemene tours en zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. Laat het ons weten als u wilt dat wij ook fietsen, een huurauto of een huurbus voor u reserveren. Let op: voor excursies gelden andere prijzen!

Aantal personen Uurtarief                            
3 - 6 personen 50,00 € / uur
7 - 10 personen 55,00 € / uur
11 - 20 personen 60,00 € / uur
21 - 30 personen 65,00 € / uur
31 - 40 personen 70,00 € /uur 
40+ personen  75,00 € / uur
   

Hoe lang duurt een tour?

Een tour duurt tenminste 2 uur. Dat is de minimale tijd die wij nodig hebben om voldoende van de stad te kunnen laten zien. Wij vinden zelf een tour van 3 uur ideaal voor groepen tot 10 personen; voor grotere groepen eerder 4 uur. Maar langer of korter is uiteraard altijd in overleg mogelijk, zowel vooraf als ter plekke.