Excursies in Berlijn

Excursies in Berlijn - studiereizen - incentives - cultuurreizen - groepsreizen - teambuilding

Welke hobby, interesse of beroep u ook heeft; in Berlijn is ontzettend veel te ontdekken. Wilt u deze stad beter begrijpen, neem dan vooral deel aan een van onze excursies.

Onze bevlogen én deskundige gids neemt u - en uw gezelschap -  mee naar bijzondere locaties in de stad en legt uitvoerig uit over de onderwerpen van uw keuze. Zodat u na afloop van uw reis Berlijn niet alleen gezien, maar ook gevoeld hebt.

Thema

Een thema maakt het mogelijk om dieper op één specialistisch aspect van de stad in te gaan. Zo kunt u van uw Berlijn-reis een extra waardevolle herinnering maken, op een manier die aansluit bij uw interesses. Hieronder vindt u een voorbeeldlijst met thema's. Uiteraard kunt u deze thema´s ook combineren of zelfs een eigen thema voorstellen, op basis waarvan wij een excursie voorbereiden. Dit kan een thema zijn dat voor u of uw organisatie relevant is . In het verleden deden wij onder meer op maat gemaakte excursies in thema´s leiderschap, doorstart en identeit. Wij staan voor open voor alles...  of in ieder geval voor veel!

Op maat gemaakt excursie in uw eigen thema?

In het verleden hebben we met diverse groepen een programma ontwikkeld rondom hun eigen thema. Enkele voorbeelden: 

  • Voor een groep ondernemers hebben we een meerdaags programma ontwikkeld in het thema Pioniersgeest. Hierin belichtten we de ondernemersgeest en economische innovaties in Berlijn in verschillende periodes van de afgelopen anderhalve eeuw in een meerdaags, uitgebalenceerd programma.
  • Voor een groep jonge professionals uit de voedingsmiddelenindustrie zijn we op zoek gegaan naar de stedelijke structuren van voedseldistributie, in de verschillende periodes die Berlijn de laatste anderhalf eeuw heeft beleefd.
  • Voor een uitvaartverzekeraar hebben we een tweedaags werkbezoek georganiseerd, waarin we diverse innovatieve initiatieven op het gebied van oudedagsvoorzieningen bezochten en belichtten.
  • Voor een groep Vlaamse restaurant- en hotelhouders zijn we op zoek gegaan naar de food trends in Berlijn - en hebben deze in context geplaatst.
  • Voor een groep Rotterdamse ondernemers hebben we een in een excursie Berlijn door Rotterdamse ogen bekeken  - en andersom. 

Deskundige begeleiding en gidsen - in het Nederlands

Komt u met uw gezelschap naar Berlijn om veel te leren? Boek dan een excursie met gids van Berlijn op Maat. Dat kan heel eenvoudig per klik op de button hieronder. Als u meer wilt weten over de vorm en inhoud van de excursie, of vooraf van gedachten wilt wisselen, neem dan eerst contact met ons op. De tabel hieronder geeft een indicatie van de kosten van een excursie.


Prijzen

Voor de gids hanteren wij een trapsgewijs uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijzen in onderstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. Laat het ons weten als u wilt dat wij ook fietsen, een auto of een bus reserveren.

Aantal personen Uurtarief                            
2 personen  65,00 € / uur
3 - 6 personen 70,00 € / uur
7 - 10 personen 75,00 € / uur
11 - 20 personen 80,00 € / uur
21 - 30 personen 85,00 € / uur
31 - 40 personen 90,00 € /uur 
40+ personen  95,00 € / uur

Hoe lang duurt een excursie?

Een tour excursie duurt tenminste 2 uur. Dat is de minimale tijd die wij nodig hebben om voldoende van de stad te kunnen laten zien en de nodige inhoudelijke verdieping aan te brengen.