Deze excursie in het kader van Berlijnse stadsontwikkeling is in het bijzonder interessant voor groepen die vanuit een vakinhoudelijke insteek naar deze stad reizen
Berlijn was de frontstad van de Koude Oorlog en een speelveld voor internationale spionagediensten. Ga mee op excursie en ontdek hoe actueel dit vandaag de dag nog is.

Uw persoonlijke interesses staan op de voorgrond. Laat ons weten wat u van Berlijn wilt zien en horen en wij stippelen voor u een unieke route door deze fenomenale stad uit.
Tijdens deze excursie laten we je zie hoe zichtbaar de Tweede Wereldoorlog soms nog is in de straten van Berlijn. In het kader van 75 jaar Bevrijding hebben we speciale routes uitgestippeld.

'Sporen van het Verleden' is één van de meest gevraagde tours van Berlijn op Maat. Onder leiding van een bevlogen gids ontdek je vlot de fascinerende historie van Berlijn.
Dit oude luchthaven Tempelhof belichaamt de extreme geschiedenis van Berlijn als geen ander. Tom Bergrath, gids van Berlijn, heeft een speciale bevoegdheid om hier te kunnen rondleiden. Boek een excursie en geef uw gezelschap een zeer leerzame en buitengewone ervaring.

Berlijn is een belangrijk machtscentrum in Europa, waar veel topontmoetingen plaatsvinden en scherpe debatten worden gevoerd over maatschappelijke kwesties in Duitsland en Europa. In de Duitse hoofdstad bestaan uitgebreide netwerken van (internationale) NGO's, lobby-organisaties, denktanks en kennisinstituten. Berlijn organiseert excursies in politiek Berlijn voor professionals uit het openbare bestuur en politieke partijen, alsmede voor iedereen met een bijzondere interesse voor Duitse...
Ga je op reis naar Berlijn en zoek je leuke activiteiten? Bezoek het stadje Posdam. Berlijn op Maat organiseert hier ook tours en excursies.