Stadexpedities


De ´grote stad’ is veel meer dan alleen maar een plek om te wonen, te werken of tijd door te brengen. Hier balt zich (inter)nationale historie samen, worden vindingrijke ideeën en oplossingen geboren en treffen vele verschillende visies en wereldbeelden elkaar. En dat al eeuwen lang.

 

Wereldsteden als Berlijn vormen dan ook het ideale vertrekpunt voor een zoektocht naar sporen van het verleden, culturele schatten en geestelijke rijkdom - een zoektocht die, zeker in Berlijn, nooit ten einde komt. Daarom hebben wij avontuurlijke dagtours in het leven geroepen: stadsexpedities.

Als politiek centrum en cultuurmetropool, voorzien van een uiterst turbulente geschiedenis bovendien, is Berlijn bij uitstek een stad waar je kunt blijven exploreren, onderzoeken en ontdekken. Zeker wanneer je open staat voor nieuwe perspectieven en routes die afwijken van gangbare paden, biedt de stad volop avontuur. 

 

Berlijn heeft veel meer te bieden, dan wij in een reguliere tour of excursie van enkele uren kunnen laten zien. Juist daarom hebben wij deze stadexpedities ontwikkeld. Tijdens zo´n eendaagse of meerdaagse expeditie kunnen we uw gezelschap op een bijzondere manier door deze fascinerende stad gidsen én kunnen we met u delen hoe deze stad ons iedere keer weer verbaast, verrast en inspireert. 

 

Ons doel: u naar huis te laten gaan met frisse inspiratie, extra geestelijke bagage en een mooie gedeelde herinnering. Uiteraard kunnen we tijdens de stadsexpeditie extra activiteiten inbouwen als een uitgebreide lunchpauze of het bezichtigen van passende locaties of projecten.

 

Groepsactiviteit in thema

 

Een stadsexpeditie is ideaal als groepsactiviteit. Ze vormt een ontspannen én leerzaam onderdeel van een groepsreis, in het kader van incentive of juist een studie-, kennis-, of inspiratiereis. Om een stadsexpeditie nog meer inhoud te geven en perfect te laten aansluiten bij de specifieke interesses van iedere groep, werken we bovendien graag met thema´s.

 

Onze expertise ligt vooral op het terrein van cultuur, politiek, historie en stadsontwikkeling, maar we staan ook open om een speciaal voor u een stadsexpeditie te ontwikkelen, die aansluit bij uw eigen thema. 

 

Organiseert u een (groeps)reis naar Berlijn en bent u op zoek naar een ontspannen en tegelijkertijd leerzame activiteit met prikkelende inhoud? Aarzelt u dan niet. Laat ons uw verwachtingen weten via het onderstaande contactformulier of via info[at]berlijnopmaat.com. Wij gaan dan graag voor u aan de slag met het uitstippelen van de juiste route voor uw gezelschap. 


Meer inspiratie uit Berlijn vindt u overigens in ons online magazine Stadtgeist


Contactformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.