Wie zijn Berlijn op Maat?

Berlijn op Maat is een project van Peter Bijl en Tom Bergrath, twee ondernemende Nederlandse Berlijners die hun hart aan de Duitse hoofdstad hebben verpand. Wij hebben de afgelopen jaren honderden tours en excursies georganiseerd om Nederlanders en Vlamingen deze fenomenale stad te laten ervaren. 

 

 

Online magazine

Via stadsexpedities, lezingen en workshops hebben wij nieuwe vormen gevonden om onze verhalen over deze bijzondere stad te vertellen. Ook hebben we daarvoor STADTGEIST in het leven geroepen, een online magazine dat wij inzetten om de relevantie van Berlijn in verleden, heden en toekomst om te zetten in mooie content.  

 

 

Reacties van gasten

"Door de gepassioneerde manier van presenteren heeft Peter ons een onvergetelijke dag bezorgd, waarin we Berlijn intens beleefd hebben. Een absolute aanrader!"

 

"I.p.v de traditionele tour geeft Tom ons de EXTRA DIMENSIE aan de historie van Berlijn."

 

"Er zijn veel organisaties die een tour door Berlijn aanbieden, maar bij Peter en Tom word je niet als toerist, maar als een gast behandeld."

  

Reageer ook op FACEBOOK