Waarom een gids inhuren?

Heel wat Nederlanders en Vlamingen hebben de afgelopen jaren Berlijn ontdekt, en velen van hen willen terugkomen. Hier in Berlijn kun je elke keer weer interessante plekken blijven ontdekken. Bovendien vertelt vrijwel iedere Berlijnse straathoek een fascinerend verhaal. Maar er is ook een probleem: deze stad maakt het de reiziger niet makkelijk. De oplossing is eenvoudig: Neem een gids onder de arm! 

 

 

Berlijn: Stad met gebruiksaanwijzing

Berlijn is nauwelijks te vergelijken met andere steden in Europa, heeft geen echt centrum en de bijzondere plekken liggen vaak zeer verspreid of verstopt achter grauwe, eentonige bouwwerken. Wie de gebruiksaanwijzing van de stad niet kent, kan eenvoudig in toeristenvallen stappen.

 

Een gids is een uitkomst voor zowel de Berlijn-beginner als de doorgewinterde Berlijn-reiziger. De eerste heeft alle hulp nodig om überhaupt de weg te vinden en de tweede krijgt met de juiste begeleiding een kans de stad vanuit hele nieuwe perspectieven te zien.

De voordelen van een gids van Berlijn op Maat

Een enthousiaste gids van vlees en bloed, uitgerust met lokale kennis en de juiste ervaring, brengt je moeiteloos op dé plekken die het verhaal van deze stad laten zien. Maar wat hij/zij bovenal kan: een Berlijn-ervaring ontwerpen die helemaal past bij jouw wensen en verwachtingen.

 

De voordelen die een gids van Berlijn op Maat je biedt: 

- Nederlandstalig én veel ervaring, passie en kennis

- Uitsluitend voor besloten gezelschappen, privé-tours dus

 - Persoonlijke begeleiding in een stad met veel geheimen

  - Meeslepende tours, interessante routes en verhalen

  - Tal van tips om Berlijn te beleven zoals jij dat wil

  - Een reisgids kopen is niet meer nodig

  - Je krijgt uitgelegd welke toeristenvallen te vermijden

 

  - Na afloop heb je een vriend of goede kennis in Berlijn

 

 

Benieuwd hoe anderen een tour met ons ervaren hebben?

Lees hier enkele reacties!