Tour in Berlijn

Op dit moment werken wij aan een nieuwe versie van berlijnopmaat.com. Voor tours in Berlijn, kunt u terecht op www.berlijnopmaat.nl/tours

Bekijk ook eens ons nieuwe online magazine STADTGEIST

Berlijn is veelzijdig. Voor een eerste bezoek zijn er tig bezienswaardigheden, maar ook voor de ervaren Berlijn-reiziger blijft er genoeg te ontdekken. Cultuur, historie, parken, architectuur, leuke wijken en stadsontwikkeling zijn de voornaamste ingrediënten van een tour in Berlijn van ‘Berlijn op Maat’. U kiest het transportmiddel: te voet, openbaar vervoer, fiets, auto of huurbus. Wij stippelen een route uit, die past bij uw wensen en verwachtingen. Een leuke én leerzame activiteit voor ieder gezelschap.


Tour in Berlijn - de stad ontdekken met een enthousiaste gids, in het Nederlands, met de fiets, auto of auto


Thema’s voor een tour in Berlijn

Wij proberen voor iedere deelnemer, met én zonder Berlijn-ervaring, een uitdagende tour te maken. Een klein beetje meer inhoud en diepgang maakt een Berlijn-reis veel waardevoller. Om van iedere tour een unieke te maken, werken we we graag met thema’s. Jullie kunnen kiezen uit de onderstaande thema-blokken en zelfs thema’s combineren. Niets is ons te gek. Wij richten ons naar jullie interesses.

Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - thema Sporen van het Verleden
Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - thema creativiteit
Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - Thema creativiteit
Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - thema stadsontwikkeling
Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - thema sport en activiteit
Tour in Berlijn met Nederlandstalige gids - thema Berlijn leeft!

TOUR AANVRAGENTour in het Nederlands

Wij organiseren graag een ontspannen, leerzame en Nederlandstalige tour voor jullie gezelschap. Ideaal als actief onderdeel van een incentive of anderssoortige groepsreis. De enthousiaste verhalen van de gids maken van uw bezoek aan Berlijn een levendige herinnering.

Doen!

Wilt u in korte tijd deze veelzijdige stad ontdekken? Neem contact op  en geef aan wanneer, met hoeveel personen en met welk transportmiddel (benenwagen, ov, fiets, auto, bus…) u een tour zou willen doen. Hieronder vindt een een tabel voor een eerste prijsindicatie.Prijs voor een tour in Berlijn

Voor de gids hanteren wij een trapsgewijs uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijzen in onderstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. Als u wilt dat wij ook fietsen, een auto of een bus reserveren, laat het ons gerust weten.

Prijslijst voor een tour in Berlijn met 'Berlijn op Maat'.

Een tour duurt tenminste 2 uur. Dat is de minimale tijd die wij nodig hebben om voldoende van de stad te kunnen laten zien. Wij vinden zelf een tour van 3 uur ideaal voor groepen tot 10 personen; voor grotere groepen eerder 4 uur.

TOUR AANVRAGEN