Reisprogramma

Een zorgvuldig samengestelde invulling van uw bezoek aan Berlijn heeft veel extra waarde. Deze stad is ideaal voor gezelschappen die samen veel willen zien, leren en ontdekken. Juist daarin kunnen wij helpen. Met programma’s die vlekkeloos verlopen en passen bij uw interesses, voorstellingen en ideeën. Zodat u het maximale uit uw reis haalt en er een prachtige, gedeelde herinnering aan overhoudt.


* Berlijn op Maat reserveert geen overnachtingslocaties; wel reserveren wij lunch- en dinerlocaties.


Thema’s

Wij werken graag met thema’s. Deze geven ons de mogelijkheid een reisprogramma te maken, dat voelt als een mooi verhaal én aansluit bij het karakter van het gezelschap. Historie, cultuur, politiekondernemerschapstadsontwikkeling, ontspanning… Andere thema’s of combinaties zijn ook mogelijk en u kunt ons natuurlijk een eigen thema voorstellen. Op basis van uw verwachtingen gaan wij aan de slag.

Werkwijze

Organiseert u een Berlijn-reis voor een gezelschap en heeft u hulp nodig bij het maken van een onderhoudend programma of heeft u advies en begeleiding nodig? Wij organiseren ook stadsexpedities, excursies en workshops. Neemt u gerust contact op en laat ons uw voorstellingen weten. Wij werken op maat en kunnen u desgewenst een vrijblijvende offerte of prijsindicatie sturen.