Inspiratiereis

Op dit moment werken wij aan een nieuwe versie van berlijnopmaat.com. Voor tours, excursies, reisprogramma’s en stadsexpedities kunt u terecht op www.berlijnopmaat.nl

Bekijk ook eens ons nieuwe online magazine STADTGEIST

‘Berlijn op Maat’ organiseert inspiratiereizen voor Nederlandstalige gezelschappen die naar Berlijn komen, nadrukkelijk met het doel van deze stad te leren, nieuwe ideeën op te doen of waardevolle contacten aan te knopen. Wij doen dit voor uiteenlopende gezelschappen: ondernemers, bestuurders, studenten, bedrijven en instellingen. Ons doel is om de inhoud van uw Berlijn-reis zo scherp mogelijk neer te zetten. 

* Wij maken geen boekingen voor hotels, vlieg- en spoorwegmaatschappijen, busreisondernemingen, e.d. Dit om onnodige extra kosten te vermijden voor beide partijen.


Thema’s

Berlijn op Maat stelt programma’s samen met activiteiten en onderdelen die passen bij uw interesses en verwachtingen. Wij werken graag met thema’s (zie onderstaande foto’s) Deze vormen de inhoudelijke kaders van uw inspiratiereis. Binnen die kaders bestaan veel mogelijk om het programma op maat te snijden voor uw gezelschap.


Doen!

Plant u een reis naar Berlijn met een bijzonder gezelschap. Heeft u hulp nodig bij het maken van een onderhoudend programma. Neemt dan contact met ons op. Voorop staat dat wij het programma samenstellen als een leerproces; wij willen dat u naar huis gaat met gevoel inspiratie te hebben getankt in Berlijn. Dat is per slot van rekening waarvoor u de reis ondernomen hebt. Voor de deskundige begeleiding tijdens de reis zorgt één van onze gidsen. Voor wat betreft overnachtingen en de reis naar Berlijn kunnen wij u graag adviseren. Wij werken op maat; voor onze inspiratiereizen hanteren wij geen vaste prijzen. Laat ons gerust uw voorstellingen en ideeën weten, zodat wij een offerte kunnen maken.

OFFERTE AANVRAGEN