Fietstours

Op dit moment werken wij aan een nieuwe versie van berlijnopmaat.com. Voor tours, excursies, reisprogramma’s en stadsexpedities kunt u terecht op www.berlijnopmaat.nl

Bekijk ook eens ons nieuwe online magazine STADTGEIST

homepageslider fietstours

Berlijn heeft veel ruimte, prachtige parken en mooie brede wegen. De creatieve broedplaatsen, historische locaties en ‘verborgen’ plekken smaken naar meer. Met onze fietstours kun je deze stad in al zijn wijdsheid en diversiteit ontspannen ontdekken. 

Boek een fietstour

De fiets is het allerbeste vervoersmiddel om Berlijn te doorkruisen. De gidsen van ‘Berlijn op Maat’ kennen de leukste routes. Op ‘het stalen ros’ willen laten we jullie zien waarom de stad ons ooit heeft gegrepen en nooit meer heeft losgelaten.

Soorten fietstours

Wij bieden verschillende fietstours voor groepen tot 15 personen (bij grotere groepen gaan meerdere gidsen mee). Standaard duurt een fietstour een halve dag (4 uur) of een hele dag(8 uur). Vooraf bespreken we altijd waar jullie interesses liggen en wat jullie graag van Berlijn zouden willen zien en horen. Onze fietstour-thema’s geven je een idee van wat wij zoal doen. Ook kunnen we tijdens de tour nog een extra activiteit inplannen (bv. lunch, museumbezoek, panoramisch punt, …)

Reisbegeleiding en groepsreizen

Een fietstour van Berlijn op Maat is een hele leuke activiteit voor een groepsreis. Behalve fietstours organiseert Berlijn op Maat ook andere rondleidingen: stadswandelingen, kanotochten, stadsexpedities en excursies in het imposante, oude luchthavengebouw Tempelhof. Onze thema’s en activiteiten zijn geschikt voor uiteenlopende groepen en bijzondere reizen. Onze gidsen verzorgen naast rondleidingen ook reisadvies en reisbegeleiding voor jullie Berlijn-reis.