Excursie Berlijn

Op dit moment werken wij aan een nieuwe versie van berlijnopmaat.com. Voor tours, excursies, reisprogramma’s en stadsexpedities kunt u terecht op www.berlijnopmaat.nl

Bekijk ook eens ons nieuwe online magazine STADTGEIST

Ongeacht welke hobby, interesse of beroep je hebt, in de Duitse hoofdstad is veel te ontdekken. Wilt u deze stad beter begrijpen, dan kunnen wij voor uw gezelschap een excursie in Berlijn organiseren. Onze bevlogen én deskundige gids neemt je mee naar bijzondere locaties in de stad en legt uitvoerig uit over de onderwerpen van jouw keuze . Wij willen dat jullie na afloop veel geleerd hebben over deze dynamische stad met zijn turbulente historie.


Thema’s voor een excursie in Berlijn

Een thema maakt het mogelijk om dieper op één aspect van de stad in te gaan. Wij willen van uw Berlijn-reis een waardevolle herinnering maken en die paar uur, die u met ons de stad doorkruist invullen op een manier die aansluit bij uw interesses. Hieronder vindt u een lijst met thema’s. Ook kunt deze ook combineren of zelfs een eigen thema voorstellen, op basis waarvan wij een excursie voorbereiden. Wij staan voor open voor alles… Nou ok, voor veel!

Excursie in Berlijn met deskundige Nederlandstalige gids - thema Berlijnse Muur
Ervaar WOII tijdens een excursie in Berlijn met Nederlandstalige gids  
Een excursie in Berlijn in het Nederlands met gids - thema politiek
Thema DDR - Excursie in Berlijn
Voor ondernemers - excursie in Berlijn
Excursie in Berlijn rondom thema duurzaamheid
Actieve excursie in Berlijn met thema sport

Komt jullie dus naar Berlijn om veel te leren, boek dan een excursie met gids van ‘Berlijn op Maat’. Dat kan heel eenvoudig per klik op de button onderaan deze tekst. Als je meer wilt weten over de vorm en inhoud van de excursie, neem dan eerst contact met ons op. De tabel hieronder geeft een indicatie van de kosten van een excursie.


Prijzen excursie in Berlijn

Voor een Nederlandstalige excursie in Berlijn met een deskundige gids hanteren wij een trapsgewijs uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijzen in onderstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. Als u wilt dat wij ook fietsen, een auto of een bus reserveren, laat het ons gerust weten.

Prijslijst voor een excursie in Berlijn met een Nederlandstalige gids.

Een excursie duurt tenminste 2 uur. Dat is de minimale tijd die wij nodig hebben om voldoende te kunnen uitleggen. In overleg kunnen we natuurlijk uitzonderingen maken. De duur van de is ook afhankelijk van het thema en de in overleg gekozen route of locatie.

EXCURSIE AANVRAGEN